Diensten

Schilderwerken

Bij ons kan u terecht voor een uitgebreid aanbod aan diverse schilderwerken. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk kunnen wij u als schilder een oplossing op maat bieden dat past binnen uw verwachtingen en budget.

 

Voor zowel algemene schilderwerken als diverse moderne en traditionele schildertechnieken kan u bij ons terecht. Hierbij garanderen wij u een kwalitatief en professioneel eindresultaat van de schilderwerken.

 

Naast de uit te voeren schilderwerken kunnen wij u ook professioneel bijstaan, als schilder-adviseur, bij het kiezen en combineren van de kleuren in uw woning of project. Indien gewenst geven wij ook tips om van uw interieur een gezellige en aangename leefruimte te maken. Dit alles bieden wij u aan als gratis service bij uw geplaatste bestelling.

 

Behangwerken

Naast algemene en decoratieve schilderwerken bieden wij ook een breed assortiment behangpapier aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten waarbij we volgens uw smaak en budget de gepaste stijl proberen te vinden in harmonie met uw interieur.

 

Wij beschikken steeds over de nieuwste collecties en bieden u de keuze uit ruim 100 staalboeken kwalitatief behangpapier met uiteenlopende motieven boordevol inspiratie.

 

Ons assortiment:

  • Vliesbehang
  • Vinylbehang
  • Textielbehang
  • Glasvezelbehang
  • PVC behang
  • Kurkwanden

 

Voor de plaatsing achteraf kan u steeds rekenen op het ambachtelijk vakmanschap van onze schilders, die voor een professionele afwerking zorgen. 

 

 

Raamdecoratie

Bij de aankleding van uw ramen is het belangrijk een juiste keuze te maken inzake het soort systeem en stof. Daarom kan u bij ons rekenen op een persoonlijke service met professioneel advies op maat. Wij komen bij u thuis en begeleiden u aan de hand van ons ruim aanbod aan gordijnen, overgordijnen en binnenzonwering. Wij helpen u op weg naar de juiste keuze die geknipt is voor uw interieur.

 

Onze diverse gordijnophang- en binnenzonneweringsystemen evenals de gordijn- en interieurstoffen worden op maat bij u thuis geleverd. Achteraf kan u steeds vrijblijvend kiezen om deze door onze vakmensen professioneel te laten plaatsen.

 

Soepele vloerbekleding

Ook voor het verwijderen, leveren en plaatsen van diverse soepele vloerbekledingen kan Schilderwerken Willems-Cnockaert u van dienst zijn. Daarnaast verzorgen wij als schilder ook het voorbereidende werk zoals het egaliseren en kunnen eventueel nadien ook plinten worden bijgeplaatst.

 

Hierbij leveren wij u een kwalitatief product af welke er niet alleen fraai uitziet maar ook sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast is en dit alles op maat gemaakt. Zowel voor tapijt, linoleum, vinyl als kurk hebben wij een ruim aanbod aan tinten en designs, welke perfect kunnen worden afgestemd op uw gordijnen, muren en meubilair.

Parket en laminaat

Ons bedrijf kan u tevens van dienst zijn voor de plaatsing van parket, samengesteld hout en laminaat. Wij bieden u een uitgebreide keuze in houtsoorten, legpatronen en afwerkingsvormen.

 

Daarnaast kan u op onze vakmensen ook beroep doen voor het opschuren van uw parket of plankenvloer, alsook het jaarlijks onderhoud. Ook herstellingen of een volledige renovatie van uw houten vloer behoren tot de mogelijkheden.

 

Gevelreiniging en bescherming

Dagelijks staat uw gevel bloot aan de schadelijke effecten van allerlei omgevingsfactoren. Weersinvloeden maar ook de uitstoot van verkeer en industrie zijn voor gevels nefast en u krijgt uiteindelijk te maken met vervuiling. Daarom zijn in de afwerkingsfase en bij later onderhoud hoogwaardige gevelafwerkingssystemen nodig die uw gevel daartegen optimaal kunnen beschermen.

 

Bij het onderhoud van uw gevel is het belangrijk deze vooraf ook grondig te reinigen om eventuele vervuiling te verwijderen. Voor het reinigen van uw gevel beschikken wij over 3 technieken: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Welke gevelreiniging het beste is hangt af van uw type gevel en de aard van de vervuiling.

 

© 2024 Schilderwerken Willems-Cnockaert - Privacy - Website by KMOSites