Over ons bedrijf

Visie

Bij Schilderwerken Willems-Cnockaert zijn we ervan overtuigd dat het leveren van kwalitatief werk steeds centraal moet staan in de groei van een onderneming. Om dit kwalitatief werk te realiseren is er meesterlijk vakmanschap nodig dat ontstaat dankzij het doorgeven van traditionele kennis en ervaring, generatie op generatie, samen met een regelmatige bijscholing in de nieuwste technieken en materialen.

 

Door hoogwaardige materialen op ambachtelijke wijze te verwerken in combinatie met ons vakmanschap krijgt de klant een duurzaam en tijdloos eindresultaat waar men trots en fier kan op zijn.

Ons team

We beschikken bij Schilderwerken Willems-Cnockaert over een uiterst ervaren team van fijnschilders met een sterke passie voor het vak. Onze medewerkers zijn niet enkel gemotiveerd om het werk dat zij afleveren tot in detail te verzorgen, maar ook om hun waardevolle kennis door te geven aan de volgende generatie.

 

Ook wensen wij een betrouwbare en kwalitatieve partner te kunnen zijn. Niet enkel voor het geleverde werk, maar ook naar service toe. Daarom garanderen wij dat al onze schilders met uiterste zorg en netheid de werken uitvoeren en u een vlotte en correcte communicatie mag verwachten.

"Dankzij het zorgvuldig doorgeven van kennis en ervaring generatie op generatie beschikken wij over meesterlijk vakmanschap."

 

Historiek

Aan het begin van de vorige eeuw besliste Henri Willems om in 1920 een eenmans schildersbedrijf en bijhorende drogisterij ‘t Scheepke’ op te richten aan het Gentse Sluizeken. Nadien, in 1929, beslist ook zoon Jan in de zaak te stappen. Een samenwerking die snel succesvol bleek met als resultaat dat Schilderwerken Willems op de vooravond van de Tweede Wereldoorlog een gevestigde en gerespecteerde onderneming was in het Gentse. Na de oorlog kiest ook Henri, de zoon van Jan en genoemd naar zijn grootvader, om opleiding te volgen als meesterschilder aan de prestigieuse Gentsche Hoogere Schilderschool.

 

In 1956 zet Henri het werk van zijn vader verder en bouwt een nieuw atelier te Gentbrugge. Wanneer ook zijn schoonzoon, Alex Cnockaert, in 1982 kiest om deel uit te maken van deze traditie en zich opwerkt tot medezaakvoerder, wordt in 1990 besloten om verder te gaan als Schilderwerken Willems-Cnockaert. Vandaag zijn het dan ook Alex en zijn vrouw Kathleen die de passie voor het vak verder zetten.

© 2024 Schilderwerken Willems-Cnockaert - Privacy - Website by KMOSites